Eskişehir'e de şehit ateşi düştü!

/ Kaynak: İHA
Eskişehir'e de şehit ateşi düştü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün Eskişehir'deki baba ocağına ateş düştü.

Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan kısa bir süre sonra radarda kaybolan askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerler arasında bulunan Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün Eskişehir'deki baba ocağına adeta ateş düştü.
Konya'daki eğitim faaliyetine katılmak için İzmit'ten havalandıktan bir süre sonra S-70B Skorsky tipi helikopter radarda kaybolmuş, yapılan arama-tarama çalışmaları sonucunda askeri helikopterin Kartepe Green Park Otel'in arka kuzey kısmındaki Karaağaçlık bölgesine düştüğü ve içinde bulunan 4 askerin şehit olduğu belirlenmişti.

Eskişehir'e de şehit ateşi düştü!
Eskişehir Merkez Komutanı Yarbay Aykut Hamzacebi, 4 şehitten biri olan Eskişehirli Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün Hacı Çakır Sokak'taki evine baba evine sağlık personelleriyle birlikte giderek acı haberi anne Jale İlknur Öğüt'e verdi. Acı haberi alan anne Öğüt ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Baba Hüseyin İzzet Öğüt'ün ise şehitler için Gölcük'te düzenlenecek törene katılmak için Eskişehir'den ayrıldığı öğrenildi.Evli ve 2 çocuk babası Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün cenazesinin yarın Eskişehir'de defnedileceği belirtilirken, şehit astsubayın baba ocağına taziye ziyaretleri ise sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...