Kalp Hırsızı izleyicilerine kötü haber!

Kalp Hırsızı izleyicilerine kötü haber!

MAGAZİN Haberleri

ATV'nin yeni sezon dizisi Kalp Hırsızı 7. bölümden sonra yayından kaldırıldı. Başrol oyuncusu Mine Tugay sosyal medya hesabından duyurdu.

Alınan haberlere göre, ATV'de 7 haftadır ekranlara gelen dizi reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyince yayından kaldırıldığı açıklandı. Başrollerini Kenan Ece, Mine Tugay ve Selin Ortaçlı'nın paylaştığı dizi istenilen reytinglere bir türlü ulaşamayınca kanal yönetimi tarafından yayından kaldırıldı. Medcezir dizisinden ayrılıp Kalp Hırsızı dizisine geçen başrol oyuncusu Mine Tugay haberi Twitter hesabından takipçilerine duyurdu. Tugay, 'Arkadaslar ekran ömrü bu kadarmis "Kalp hirsizi" dizisinin. Seyircisine cok tesekkur ve tatli ekibine sevgiler. Ellerinize emeklerinize saglik' notunu düştü.


Son bölümde neler olmuştu?
Kalp Hırsızı'nda bu romantik sahneler çok konuşulacak! Defne ve Tekin gün geçtikle daha çok yakınlaşmaya başlamıştır. Bora'nın evlilik yıldönümü organizasyonu sayesinde Defne ve Tekin'i oldukça romantik bir gece beklemektedir. Defne ve Tekin'in romantik gecesi sırasında, Filiz ise ekibin diğer üyeleriyle birlikte doğum gününü kutlamaktadır. Filiz gözü yaşlı bir şekilde Tekin'in gelmesini beklerken Tekin, Defne ile birlikte yemektedir. Tekin, Savaş'ın evindeki değerli tabloyu çalmak için plan yapar. Defne, Tekin'in tabloyu çalmasını engelemek için Tekin'in yanından bir an bile ayrılmaz ve ikilinin arasında birbirinden eğlenceli anlar yaşanır. Tekin muhteşem bir planla Savaş'ın evindeki tabloyu çalar ancak gecenin sonunda onu bekleyen kötü sürprizden habersizdi...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...