Okların hedefindeki isim İsmail Kartal oldu

Okların hedefindeki isim İsmail Kartal oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin hocası, G.Saray mağlubiyetin ardından eleştiri oklarının hedefi oldu

Fenerbahçe yönetimi sezon başında Ersun Yanal'ı kapının önüne koydu, teknik direktörlük koltuğuna da İsmail Kartal'ı oturttu. Galatasaray'a karşı elde edilen Süper Kupa zaferi de umutları arttırmıştı. Ancak takımın ligdeki performansı Kartal'a güveni sarsarken, Arena'daki mağlubiyet eleştiri dozajının da artmasına neden oldu. Kartal'ın oyuncu tercihleri kadar, benimsediği taktik anlayış ve oyuncu tercihleri de tartışma konusu olurken, maç sonrası dile getirdiği "Haddimizi bilerek oynadık" açıklaması, "10 kişi kaldıktan sonrası kastettim" savumasına rağmen sarı-lacivertli camianın büyük tepkisini çekti.
Yanal ve Alex sesleri
Fenerbahçe tribünleri futbol takımının durumuna dün Erkekler Voleybol Ligi'nin açılış maçında tepki gösterdi. Fenerbahçe, Ziraat Bankası ile filede mücadele ederken Burhan Felek, Ersun Yanal ve Alex tezahüratlarıyla inledi. İsmail Kartal'ın ligin 6 haftasındaki performansına bakıldığında bu tepkiler çok da haksız değil. Zira Kartal'ın takımı 6 maçta 7 gol atarak 10 puan toplarken, Yanal aynı süreci 16 gol ve 15 puanla geçmişti. En endişe verici istatistik ise Fenerbahçe'nin haftadaki 3 galibiyetini de tek farklı skorlarla alması. Bu istatistik 1907'den bu yana sadece 9 sezonda görülüyor ki, bunların hiçbirinin neticesinde sarı-lacivertliler şampiyonluk yaşayamadı.
nbsp;Mehmet Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...