Başbakan Davutoğlu: 'HDP'ye yapılan saldırıyı kınıyorum'

Başbakan Davutoğlu: 'HDP'ye yapılan saldırıyı kınıyorum'

GÜNDEM Haberleri

HDP'li Ahmet Karataş'a yapılan bıçaklı saldırıyı kınayan Başbakan Davutoğlu saldırının nedeninin araştırıldığı açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptığı açıklamada, HDP PM ve Ankara İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Karataş'ı bıçakla yaralayan 1986 Ankara doğumlu zanlının yakalandığını ve suçunu itiraf ettiği söyledi. nbsp;Davutoğlu, hiçbir zaman kimseyi hedef göstermediklerini de sözlerine ekledi. nbsp;

Başbakan Davutoğlu, HDP'ye Kobani eylemleri sebebiyle tepki gösterdiklerini ama bunun HDP'yi hedef göstermek olmadığını belirtti. Şiddet eğilimli çağırıların kesinlikle olmamasına da değinin Davutoğlu, esas suçlamaların HDP tarafından kendilerine yapıldığını söyledi. Hiç bir gerekçeye dayanmadan Kobani'niye saldıran IŞİD'e destek vermekle suçlandık diyen Davutoğlu, düzgün bir dil kullanılmasının önemli olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...