Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nda "Devler Ligi" heyecanı

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nda "Devler Ligi" heyecanı

SPOR Haberleri  / AA

DenizBank CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında yarın Fenerbahçe, İtalya'nın Cucine Lube Treia takımıyla karşılaşacak.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda düzenlenen medya gününde basın mensuplarıyla bir araya gelen, geçen sezonun Erkekler Challenge Kupası şampiyonu sarı-lacivertli takımın oyuncu ve teknik heyeti, "Devler Ligi"ndeki hedefleriyle ilgili soruları cevapladılar. Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Daniel Castellani, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezonun Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Rus Belogorie'nin de yer aldığı zorlu bir grupta bulunduklarını belirterek, "İtalya, Şampiyonlar Ligi ve Fransa şampiyonları var. Çok zor bir grup olacağı kesin. Bu aslında bizim için çok iyi bir motivasyon. Avrupa'nın en iyileriyle oynayacağız. Biz Fenerbahçeyiz, her zaman kazanmak için çalışıyoruz. Yarın taraftarlar için de bizim için de çok güzel bir karşılaşma olacak" diye konuştu.
Geçen sezon Challenge Kupası'nda elde ettikleri şampiyonluğun takıma verdiği öz güven ve motivasyonun, Şampiyonlar Ligi'ndeki mücadeleye olumlu yansıyacağına inandığını söyleyen Castellani, "Şu an Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Kulüpler için dünyadaki en önemli turnuva olduğunu söyleyebiliriz. Kesinlikle geçen yıldan çok daha fazla motiveyiz. "


"Ölüm grubuna galibiyetle başlamak istiyoruz"
Sarı-lacivertli takımın kaptanı Arslan Ekşi, İstanbul'da kendi seyircileri önünde çıkacakları maçta galip gelerek, Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak istediklerini ifade etti.
Yer aldıkları zorlu E Grubu'nu AA muhabirine değerlendiren Arslan, "Gerçekten zor bir kura çektik. Avrupa'da 'ölüm grubu' denilen gruptayız. İtalyan ekip karşısında galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.
İlk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu kaydeden Fenerbahçeli sporcu, şunları kaydetti:
"Elimizden geleni yapacağız. Sezona aslında istediğimiz gibi başlayamadık, ufak tefek sakatlık sorunlarımız vardı. Yavaş yavaş herkes düzelmeye başladı. Yarın da inşallah istediğimiz oyunu İtalyan ekibe karşı gösterip galibiyetle, puanlarla başlamak istiyoruz. Hedefimiz gruptan çıkmak. inşallah ilk hedefimizi gerçekleştirip yolumuza devam etmek istiyoruz. Fenerbahçeyiz taraftarlarını da yarın maça bekliyoruz."
Fenerbahçe-Cucine Lube karşılaşması yarın saat 19.00'da Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...