Duygun Yarsuvat ikna edildi! Prandelli'ye yol gözüktü

Duygun Yarsuvat ikna edildi! Prandelli'ye yol gözüktü

SPOR Haberleri

Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün yeni hoca arayışlarına başladığı öğrenildi

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a deplasmanda 4-1 yenilerek bir kez daha büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray'da Teknik Direktör Cesare Prandelli'ye yeni yönetim içinden de büyük tepki olduğu öğrenildi. Başkan Duygun Yarsuvat'ın her fırsatta "Cesare Prandelli ile devam edeceğiz" demesine rağmen Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Sportif AŞ'nin başına geçmesi beklenen Ali Dürüst'ün, İtalyan teknik adama soğuk baktığı ve bu nedenle sarı-kırmızılıların 1 numaralı ismi ile görüştükleri belirtildi. Yapılan toplantıda Yarsuvat'ı fikrinden vazgeçirdiği öğrenilen ikilinin önümüzdeki günlerde hoca arayışlarına başlayacağı ifade ediliyor. Galatasaray'ın önceliğinin yerli teknik adam olduğu ancak her ihtimale karşın Albayrak'ın gelecek haftadan itibaren Avrupa'da şu an takım çalıştırmayan tecrübeli teknik adamlarla randevu talep edeceği gelen haberler arasında.
GS TV'den mesaj
Öte yandan Emirates'te Arsenal ve Dortmund ile Arena'da oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada öncelikli hedeflerinin lig olduğunu ifade eden Prandelli, sarı-kırmızılı camianın büyük tepkisini çekmişti. Yaşanan başkan ve yönetim kurulu değişikliğinin ardından 'Avrupa söylemini' yumuşatan İtalyan teknik adama bir ayar da GSTV'den geldi. Her gün düzenli olarak "Günün Sözü"nü yayınlayan GSTV, dün "Amacımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmektir" sözü ile Cesare Prandelli'ye mesaj yolladı. Bu da tecrübeli teknik adam için "Galatasaray'da sayılı günleri kaldı" yorumlarını da beraberinde getirdi.


PRANDELLİ ÇÖKTÜ
Galatasaray'ın, Dortmund takımına 4-1 yenilmesi, İtalyan basınında geniş yankı buldu. Corriere dello Sport gazetesi, "Prandelli, bu ne çöküş" başlığıyla mücadeleyi okuyucularına duyurdu. La Repubblica ise Prandelli'nin Şampiyonlar Ligi'ne veda etmek üzere olduğunu, İtalyan teknik adama "darbe"nin tanıdık bir isim olan, milli takımdaki eski öğrencisi Immobile'den geldiği belirtildi.
Duygun Yarsuvat ikna edildi! Prandelli'ye yol gözüktü

Şampiyonlar Ligi'nde üst üste kötü sonuçlara imza atan Galatasaray'da futbolcular büyük moral bozukluğu yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...