Pep Guardiola: 'Alaba umarım bir an önce iyileşir ama...'

/ Kaynak: AA
Pep Guardiola: 'Alaba umarım bir an önce iyileşir ama...'

SPOR Haberleri  / AA

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola, sakatlanan Avusturyalı futbolcusu Alaba hakkında açıklama yaptı

Alman basınına konuşan Guardiola, UEFA Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde sahalarında Roma'yı 2-0 yendikleri karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan David Alaba'nın sağlık durumuna ilişkin bilgiler verdi.
Maçı kazanmalarına rağmen sakatlanan Alaba'yı kaybettiklerini belirten Guardiola, "Alaba, sahada neredeyse her pozisyonda oynayabiliyor ve bizim için çok değerli bir oyuncu. Umarım bir an önce iyileşir ama yeni yıldan önce forma giyebilecek gibi görünmüyor" ifadelerini kullandı.
Bayern Münih Kulübü'nün sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan açıklamada da diz bağlarından sakatlanan Avusturyalı milli oyuncunun sağlık durumunun, detaylı kontrollerin ardından belli olacağı belirtildi.
Bavyera temsilcisinde Alaba'nın dışında Bastian Schweinsteiger, Holger Badstuber, Javi Martinez, Thiago Alcantara ve Claudio Pizarro'nun da sakatlıkları bulunuyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...