İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal'a kızgın!

İbrahim Hacıosmanoğlu,  Ersun Yanal'a kızgın!

SPOR Haberleri

Trabzonspor başkanı, yaptığı teklifi basına açıklayan Teknik Direktör Ersun Yanal'a "Bizi küçük düşürdün" diyerek tepki gösterdi

Trabzonspor'da, Teknik Direktör Ersun Yanal depremi yaşanıyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun geçtiğimiz gün görüştüğü tecrübeli hocanın, bunu basına açıklaması bordo-mavili yönetimi şoke etti. Yanal'ın Lokeren maçı oynanırken, "Trabzonspor'dan bana teklif geldi ama Vahid Halilhodzic görevdeyken bunu kabul edemem" sözleri üzerine Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu küplere bindi. Halilhodzic ile yollarını ayırıp, takımı Ersun Yanal'a teslim edecek olan Hacıosmanoğlu tecrübeli çalıştırıcıyı telefonla aradı. Bordo-mavililerin başkanı, Yanal'a "Seninle görüşüyoruz, anlaşıyoruz ama sen benim haberim olmadan bu açıklamayı yaparak Trabzonspor'u küçük düşürüyorsun" diyerek tepki gösterdi. Trabzonspor yönetiminin yıllık 2.5 milyon avroya anlaştığı ileri sürülen Ersun Yanal'ın 7 antrenörle çalışmak istediği ve bu konuda pürüzlerin giderilmediği belirtildi. Tecrübeli çalıştırıcı dün akşam saatlerinde Trabzon'a giderek yönetimle yüz yüze görüştü. Öte yandan, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu bugün öğlen saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanacak. Toplantıda teknik heyet konusunun karara bağlanması bekleniyor.
İpler Belçika'da koptu
Bu arada Halilhodzic'in üzerinin çizilmesine neden olarak Lokeren maçı öncesinde yaptığı açıklamalar gösteriliyor. "Bu transferler benim ilk tercihim değildi" diyerek yönetime bir kez daha yüklenen Boşnak teknik adam, Cardozo ve Constant'ı da eleştirmişti. Lokeren maçında takımını yalnız bırakmamak için Belçika'ya giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun takımın Gent'te değil, Brüksel'de kaldığı ortaya çıktı. Maç öncesi de kampa uğramayan Hacıosmanoğlu, nbsp;90 dakika sonunda da direkt havaalanına geçerek gece yarısı Türkiye'ye dönüş yaptı. nbsp;


Taraftar ikiye bölündü

Trabzonspor'un, Ersun Yanal'a teklif yapmasının ardından bordo-mavililer ikiye bölündü. Bir kesim bordo-mavililer, Ersun Yanal'ın geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü yapması nedeniyle Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu hamlesine karşı çıktı. Bazı taraftarlar ise Ersun Yanal'ın, Fenerbahçe'nin başındayken bir TV programında "2011 yılının şampiyonu Trabzonspor" demesini örnek gösterdi. Taraftarlar sosyal medyada bu cümleden yola çıkarak, "Yanal, Trabzonspor'u çalıştırabilir" yorumunu yaptı. Bazı bordo-mavililer de tecrübeli teknik adama verilmesi düşünülen yıllık 2.5 milyon avronun yüksekliğine dikkat çekti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...