Ersun Yanal'ın imza atacağı gün belli oldu!

Ersun Yanal'ın imza atacağı gün belli oldu!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Ersun Yanal'ın yarın 1,5 senelik sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da, Vahid Halilhodzic devri kapandı. Avrupa Ligi'nde yola devam edilmesine rağmen Süper Lig'deki başarısız sonuçlar nedeniyle teknik kadroda operasyon kararı alan bordo-mavili kulüp, Boşnak hocayla yollarını ayırdı. Bu ayrılık kulübün internet sitesinden de duyuruldu.


Halilhodzic akşam gerçekleştirilen antrenmanda takımın başında yer alırken, Başkan Hacıosmanoğlu çalışmanın ardından tecrübeli hocayla tesislerde bir araya geldi. Hacıosmanoğlu, Halilhodzic'e hizmetleri için teşekkür ederek, ayrılık kararını bildirdi. 1.3 milyon euro ödenecek olan Halilhodzic bugün Torku Konya ile oynanacak maça çıkmayacak. Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun maçta takımın başında yer alması bekleniyor.


Daha önce prensip anlaşmasına varılan Ersun Yanal yarın Trabzonspor'la sözleşme imzalayacak. Trabzon'da olduğu ve yardımcılarını da kente davet ettiği ileri sürülen Yanal, Hacıosmanoğlu ile yapacağı görüşmenin ardından kendisini 1.5 yıllığına bordo-mavili kulübe bağlayacak mukaveleye imza atacak. Yanal'a 1.5 yıl için 3 milyon euro ödeneceği belirtildi.


Kaynak : Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...