Prandelli Umut'a sarılıyor

Prandelli Umut'a sarılıyor

SPOR Haberleri

G.Saray'ın İtalyan çalıştırıcısı, Trabzon maçında Burak'ı kulübeye çekerek son haftaların formda ismi Umut Bulut ile 3 puan arayacak

Kasımpaşa ve Karabükspor karşılaşmalarında attığı gollerle Galatasaray'ı zafere taşıyan Umut Bulut, Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin gözüne girdi. İtalyan teknik adam, Trabzonspor karşılaşmasında ilk 11'de Umut'a yer verecek. Son haftaların formsuz futbolcusu Burak Yılmaz'ı kulübeye çekecek olan Prandelli bir anlamda Şampiyonlar Ligi'nde yapılacak kritik Anderlecht karşılaşması öncesinde as golcüsünü dinlendirmiş olacak. Tecrübeli teknik adam, Karabükspor karşılaşması sonrasında çokça eleştirilen Burak için "Kalitesini tartışmaya gerek yok. Çok iyi bir golcü" diyerek sahip çıkmıştı. Ancak Prandelli'nin bu kez Trabzon maçının son bölümünde Burak Yılmaz'a şans tanıması bekleniyor.
Olcan da dönüyor
Ayrıca Cesare Prandellli, cezası biten Olcan Adın'ı yeniden takıma monte ederken, Sabri Sarıoğlu'nu da Trabzonspor karşısında yine sağ bekte görevlendirmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılı takım üç günlük iznin ardından bugün İtalyan teknik adam yönetiminde Trabzonspor hazırlıklarına yeniden başlayacak. Galatasaray, milli takımlardan dönen oyuncuların ardından tam kadro çalışmalarına ise yarından itibaren start verecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...