Tiote için "Premier Lig salağı" başlığını attılar!

/ Kaynak: DHA
Tiote için "Premier Lig salağı" başlığını attılar!

SPOR Haberleri  / DHA

The Sun gazetesi, direksiyonda pembe şampanya şişesiyle cipini kullanırken yakalanan Newcastle'lı oyuncu Tiote için "Premier Lig salağı" başlığını attı.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, birinci sayfadan verdiği direksiyonda pembe şampanya şişesiyle cipinin direksiyonunda fotoğrafını yayınladığı Newcastle United'ın Fildişili milli futbolcusu Cheick Tiote'yi "Premier Lig Salağı" manşetiyle tanımladı.


Cipinde hız yaparken şampanya şişesini kaldırıp kameraya poz veren Didier Drogba'nın milli takım arkadaşının yola dikkat etmeden şampanya şişesini kaldırdığını vurgulayan The Sun, internete konan video filmini inceleyerek yıldız futbolcunun birkaç saniye gözünü yoldan ayırdığına dikkat çekti.


Newcastle yıldızının kullandığı Range Rover'ın direksiyondaki içki çılgınlığını üç sayfada "Aptallık" olarak işleyen İngiliz gazetesi, haftada 45 bin sterlin kazanan 28 yaşındaki Cheick Tiote'nin arkadaşlarıyla gece araba kullanırken yola bakması gerekirken kameraya bakmasını sert bir şekilde eleştirdi. Futbolcunun müslüman inancına rağmen şampanya şişesini yanında bulundurup şişeyi arka koltukta oturan bir arkadaşına uzattığı kaydedildi.


Geçen ay bir kez Newcastle United'a bir maçta kaptanlık yapan Fildişili futbolcu, video filmi bir arkadaşının facebook sayfasına konunca özür dilemek zorunda kaldı.


Cheick Tiote'nin gençlere örnek olması gerektiği ve içkili araba kullanmaların ölümlere yol açtığı hatırlatıldı. Newcastle'da çok kimse ünlü futbolcuyu protesto etti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...