Beşiktaş'tan aşırı hız ve Fair-Play uyarısı

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'tan aşırı hız ve Fair-Play uyarısı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, Konya Büyükşehir Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor maçı öncesinde siyah-beyazlı taraftarlara aşırı hız ve fair-play uyarısında bulundu.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Konya Büyükşehir Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor maçı öncesinde siyah-beyazlı taraftarlara aşırı hız yapmamalarını ve fair-play uyarısında bulundu. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, "Lider Beşiktaşımızı ağırlayacak Konya'da büyük bir futbol şöleni yaşanacak. Futbol takımımız, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmak için Büyük Beşiktaş Taraftarının muhteşem desteğiyle Konya Büyükşehir Stadı'nın yeşil çimlerine çıkacak. Siyah-beyazlılarımıza Trabzonspor ile oynayacağı zorlu maçta destek olabilmek için, çok sayıda taraftarımız Türkiye'nin birçok kentinden Konya Büyükşehir Stadı'na akın edecek. Konya'ya gelecek taraftarlarımıza; trafik kurallarına uymalarını, uykusuz araç kullanmamalarını, aşırı hız yapmamalarını ve yollarda dikkatli olmalarını önemle hatırlatırız. Konya Büyükşehir Stadı'nda yaşanacak futbol şölenine gelerek Beşiktaşımızı destekleyecek tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Taraftarlarımızın fair-play ruhu içerisinde tribünde centilmenliklerini sergileyeceklerine olan inancımız tamdır" denildi. nbsp;
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...