Chelsea'nin yenilgisizlik serisi bozuldu

Chelsea'nin yenilgisizlik serisi bozuldu

SPOR Haberleri

Newcastle United, Chelsea'yi 2-1 yenerek rakibinin 23 maçlık yenilmezlik unvanını sona erdirdi.

İngiltere Premier Lig'in 15. haftasında namağlup lider Chelsea, Newcastle United'a deplasmanda 2-1 yenilerek ilk mağlubiyetini aldı.St James' Park Stadı'nda yapılan 15. haftanın ilk karşılaşmasında, Newcastle United, lider Chelsea'yi ağırladı.

İlk yarıda Chelsea ve Newcastle United, girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremeyince taraflar soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gitti.

İkinci yarıda kontrataklarla etkili olan Newcastele United, 57 ve 78'inci dakikalarda Senegalli golcüsü Papiss Demba Cisse ile bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Golün ardından evsahibi ekip, Steven Taylor'ın 82. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi nedeniyle 10 kişi kalırken, Chelsea baskısını artırdı.

"Maviler", Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba ile 83. dakikada skoru 2-1'e getirse de maçın kalan bölümünde başka gol bulamayınca sahadan mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla bu sezon ligde 14, resmi maçlarda ise 22 karşılaşmada yenilmeyen Jose Mourinho'nun ekibi, ilk mağlubiyetini aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...