Şen ola Bursa!

Şen ola Bursa!

SPOR Haberleri

Bursaspor bir asist, bir penaltı yaptıran Volkan Şen, bir de gol atarak maça damga vurdu. Bursaspor farklı galibiyetle Süper Lig'in en golcü takımı oldu

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçında galibiyet yüzü göremeyen Bursaspor, Kasımpaşa'yı farklı mağlup etti: 5-1. Maça hızlı başlayan yeşil-beyazlılar, henüz 3. dakikada Fernandao ile 1-0 öne geçti. 15'te sağ kanattan ceza sahasına giren Volkan Şen, İlhan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem İlker Coşkun, yardımcısının uyarısıyla penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Josue, farkı ikiye çıkardı: 2-0. Gole doymayan ev sahibi 31'de Volkan Şen'den aldığı pası iyi değerlendiren Fernandao, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti. İkinci yarıda farkı azaltmaya çalışan Kasımpaşa, Adem Büyük'le üst üste girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. 72'de Volkan Şen'in kullandığı frikik direkten dönerken, 74'te Ozan Tufan Süper Lig'deki ilk golünü Kasımpaşa ağlarına bıraktı: 4-0. Günün başarılı ismi Volkan, 82'de Bursaspor'u 5 farklı üstünlüğe taşırken, 86'da Babel maçın skorunu tayin etti: 5-1.

Şota: Utanç verici
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, 5-1 mağlubiyet sonrası çok öfkeliydi. Gürcü teknik adam, "Biz yoktuk, yok. Yani bu utanç. Herkes çalışıyor, çalışmayan yok ama fark bu" diye konuştu.

Kart görenleri affetmiyorum


Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, farklı galibiyetten çok gereksiz yere kart gören oyuncularına sitem etti. Tecrübeli teknik adam, "Maç 10'a 3 de bitebilirdi. Bütün oyuncularımı kutluyorum ancak son bölümdeki hatalarını affetmiyorum. Skor 5-0 olduktan sonra 3 oyuncu kaybetmek affedilir gibi değil. Oyuncularım gereksiz yere pozisyon yokken kart gördüler. Kendini yönetme, oyunu yönetme bakımından henüz istenilen düzeyde değiliz. Zaten bunu başardığımızda daha çok maç kazanırız" dedi. Kasımpaşa karşısında Bekir, Ozan Tufan ve Serdar Aziz gördükleri sarı kartlarla Karabükspor maçında cezalı duruma düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...