70 bin kişi Tuğçe için ayağa kalktı

70 bin kişi Tuğçe için ayağa kalktı

SPOR Haberleri

Bayern Münih-Bayer Leverkusen karşılasması öncesi her iki takımın futbolcuları Tuğçe için saygı duruşunda bulundu

Almanya'nın Offenbach kentinde, bir restoranda taciz edilen iki genç kızı korumak isterken ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 22 yaşındaki Tuğçe Albayrak, Bundesliga'da da unutulmadı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Bayern Münih-Bayer Leverkusen karşılasması öncesi her iki takımın futbolcuları Tuğçe için saygı duruşunda bulundu. Allianz Arena Stadı'nda buunan 70 bin kişi saygı duruşuna kalktı. Münih ekibi, ardından sosyal medya hesapları üzerinden saygı duruşunda bulunulan fotoğrafı paylaşarak üzüntülerini belirttiler. Bu anı binlerce kişi de sosyal medyada paylaştı.

70 bin kişi Tuğçe için ayağa kalktı

70 bin kişi Tuğçe için ayağa kalktı

ALKOLLÜ ÇIKTI

Tuğçe'ye attığı yumruk sonrası ölümüne sebep olan 18 yaşındaki Sanel M. adlı Sıp gencinin olaydan iki saat sonra alınan kan örneğinden 1,4 promil alkollü olduğu sonucu çıktı. Der Spiegel dergisi, zanlının o gün bir grup arkadası ile 18. dogum gününü kutladığını yazdı. Bir kulüpteki kutlamada Sanel M.'nin viski içtiği de dile getirildi. Dergi, zanlının ikisi 2012, ikisi de 2014 olmak üzeri dört kez hırsızlık ve adam yaralama suçlarından sicilinin bulunduğuna da dikkat çekti. Albayrak Ailesi'nin avukatı Macit Karaahmetoğlu, zanlının 18 yaşına yeni girdiği için gençlik yasası kapsamında yargılanacağını ve 6 ay ile 10 yıl arasında hapis cezası alacağını düşündüğünü aktardı. Öte yandan bazı avukatlar, Sanel M.'nin alkollü olmasının cezasını hafifletmeyeceği görüşünü savundu. Avukatlar, alkolün her insanda farklı etki yapabileceğini dile getirdi.

KAYNAK: SABAH AVRUPA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...