Mustafa Pektemek, Rıdvan'ı takip ediyor

Mustafa Pektemek, Rıdvan'ı takip ediyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta sık sık sakatlık yaşayan Mustafa Pektemek Rıdvan Dilmen'in izinden gidiyor

Fenerbahçe ve Türk futbol tarihinin efsane ismi Rıdvan Dilmen sakatlıklardan başını alamayan bir oyuncuydu. Sol omzundan 2, sağ kol pazusundan ve karın fıtığından 1, sağ dizinden 5 ve sağ ayağında da bir kez sakatlık yaşayıp toplam 13 kez ameliyat olan Rıdvan Dilmen'i ise Mustafa Pektemek takip ediyor. Trabzonspor maçında yüzü dağılan ve ameliyat olan Mustafa Pektemek bugüne kadar 8 yıllık kariyerine 'irili-ufaklı' 12 sakatlık sığdırdı.

DÜNYANIN LİDERİ PUYOL

Barcelona'nın efsane oyuncularından Carles Puyol sakatlıklar yüzünden kariyerini noktalamak zorunda kaldı. Son olarak dizinden geçiren ve iki ameliyat olan İspanyol savunmacı fiziksel sorun yaşadığı gerekçesiyle futbola veda etti.

Puyol, 15 sezonda 8'i dizinden olmak üzere 36 kez sakatlık yaşadı. Her şeye rağmen Barcelona formasını en fazla giyen 2. futbolcu olma özelliğini taşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...