Burak Özçivit, Brad Pitt'le aynı listede

Burak Özçivit, Brad Pitt'le aynı listede

MAGAZİN Haberleri

Sırbistan'ın ünlü haber sitesi 'sakallı erkek sembolleri'ni seçti. Listede dikkat çeken isim ise başarılı oyuncu Burak Özçivit oldu

Sırbistan'ın en büyük haber sitesi olan ve birçok Avrupa ülkesinde de ilgiyle takip edilen Blic sitesi, günümüzün 'sakallı erkek sembolleri'ni seçti. Avrupa ve ABD'den birçok ismin yer aldığı listede, Türkiye'den de sadece Burak Özçivit yer aldı. 'Bali Bey' rolüyle Avrupalı kadınların kalbini fetheden Özçivit, listedeki en genç üçüncü isim oldu.
Burak Özçivit, Brad Pitt'le aynı listede

'Game Of Thrones'un 'Jon Snow'u Kit Harington; birçok efsane filmde yer alan oyuncular Johnny Depp ve Brad Pitt de listede yer alan diğer isimler arasında bulunuyor. Listenin zirvesinde ise bıyıklarıyla Burak Özçivit ve Brad Pitt bulunuyor. Haberde Sırbistan'da yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl'da 'Kanuni'nin sakalından da erkeklerin etkilendiği belirtilirken, Brad Pitt'in kullandığı gibi kirli sakalın kadınlara daha cazip geldiğinin altı çiziliyor.
Burak Özçivit, Brad Pitt'le aynı listede

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...