Şampiyonlar Lig'inde maç sonuçları ve puan durumu

Şampiyonlar Lig'inde maç sonuçları ve puan durumu

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında maçlar tamamlandı. İşte Şampiyonlar Ligi maçları, sonuçları ve puan durumu...

Şampiyonlar Ligi toplu sonuçlar burada. nbsp;2014-2015 Şampiyonlar Ligi maçları sonuçları ve puan durumunu buradan takip edebilirsiniz. Gruplarında ilk 2 sırada yer alan takımlar ligde bir üst tura yükseldi. A grubunda Atletico Madrid ve Juventus, B grubunda Real Madrid ve Basel, C grubunda Monaco ve Bayer Leverkusen, D grubunda da Borussia Dortmund ve Arsenal ikinci tura yükseldi. Gruplarda üçüncü sırada kalan Olympiakos, Liverpool, Zenit ve Anderlecht ise UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek. Bu arada, Borussia Dortmund'da Nuri Şahin, Bayer Leverkusen'de Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu, Atletico Madrid'de de Arda Turan ilk 11'de sahaya çıktı ve 90 dakika mücadele etti. Öte yandan, Ömer Toprak 90+1. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.


Gruplarda alınan sonuçlar ve puan durumları şöyle:


A Grubu:


Olympiakos-Malmö: 4-2


Juventus-Atletico Madrid: 0-0


B Grubu:


Liverpool-Basel: 1-1


Real Madrid-Ludogorets: 4-0


C Grubu:


Monaco-Zenit: 2-0


Benfica-Bayer Leverkusen: 0-0


D Grubu:


Galatasaray-Arsenal: 1-4


Borussia Dortmund-Anderlecht: 1-1

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...