Beşiktaş'tan şaşırtan forvet kararı

Beşiktaş'tan şaşırtan forvet kararı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Tottenham maçı öncesi merak edilen birbirinden önemli konuları değerlendirdi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, transferden Tottenham maçına kadar birçok konuda Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.
nbsp;
İşte o röportaj:
nbsp;
Trabzonspor maçında Demba Ba ve Mustafa Pektemek'in uzun süreli sakatlıkları olacağı açıklandı. Devre arasında santrfor transferi düşünüyor musunuz? nbsp;
nbsp;Santrfor transferi gibi bir düşüncemiz yok. Forvet hattında 3 santrforumuz var. Demba Ba ve Mustafa Pektemek sakatlanmış olabilir diğer bir santrforumuz nbsp;Cenk Tosun var. Takımımızın içinde her mevkide birçok alternatifimiz var. Biz bunları planlayarak yaptık. Sakatlıklar sporun doğasında var. O yüzden geniş kadrolar kuruyoruz
nbsp;
Sağ bek transferi için Pinto, Linnes gibi isimler konuşuluyor. Belirlenen isimler var mı? nbsp;
nbsp;Sağ bek transferi için netleşen bir isim yok. Fakat kaliteli ve çalışkan isimler üzerinde çalışmalar devam ediyor.
nbsp;
Atiba'nın sözleşmesi 2015'te bitiyor. Sözleşme yenilenecek mi?
Sadece Atiba değil 5 tane oyuncumuz var sözleşmesi biten. Onlar ile görüşmeler başlandı. Ve bu görüşmelere şu anda devam ediliyor.
nbsp;
Takımın önemli gol silahı Demba Ba, Tottenham maçında olmayacak. Perşembe akşamı oynanacak maçta ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedef nedir?
nbsp;Beşiktaş her maçı kazanmak için çıkar. Tottenham maçında da çıkıp galip gelmek istiyoruz. nbsp;Demba Ba takımın bir parçası. Futbol bireysel bir oyun değil takım oyunudur. 3 kulvarda mücadele ediyoruz. Takımımıza her kulvarda güveniyoruz. Sakatların yerine oynayacak olan oyuncularımız eksikliklerini göstermeyecektir. nbsp;UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedefimiz de en yukarıya çıkmaktır. Sadece UEFA'da değil bu sezondan itibaren hedefimiz her kulvarda şampiyonluk.
nbsp;
Fikret Orman, "Duygun Yarsuvat sözünde durursa Galatasaray ile Konya'da oynamak isteriz" demişti. Derbinin hangi statta oynanacağına karar verildi mi?
nbsp;Planlamayı maç maç yapıyoruz. Galatasaray maçının daha zamanı var. Bu konuda şu anda bunu söylemek doğru değil. Karşılıklı mutabık kalınarak yapılacak işler bunlar. nbsp;
nbsp;
UEFA bu sezonda da Beşiktaş'ı denetçileri yolu ile inceliyor. Son durum nedir? Önümüzdeki sezon için Avrupa'ya katılamama gibi bir riski var mı?
nbsp;UEFA bizim 2012-2013 sezonunda Avrupa'ya gidememe olayını için inceliyorlar. UEFA'nın incelediği 10 takım var bizimle beraber.Biz kendilerine bir sunum yaptık kulüp olarak. Sunumumuzu pozitif buldular. Yapmış olduğumuz bu sunumun doğruluğunu kendileri tekrar görmek için UEFA'nın denetçileri gelip rutin bir denetleme yapacaklar. Önümüzdeki sezon için Avrupa'ya katılamama gibi bir risk yok. nbsp;Söz konusu değil.


Kubilay Öztürk / Skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...