Gaziantepspor Beşiktaş'ı yenmek istiyor

Gaziantepspor Beşiktaş'ı yenmek istiyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da futbolcular, Beşiktaş karşısında iyi bir oyunla 3 puan alacaklarına inanıyor.

Takım kaptanı Elyasa Süme, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerinin, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nu lider tamamladığını hatırlattı. Beşiktaş'ın, Avrupa'da aldığı iyi sonuçların yanı sıra ligde de güzel işler yapan bir ekip olduğunu dile getiren Süme, kendilerinin de kazanma arzusu yüksek bir takım olduğunu vurguladı. Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi ligin önemli takımlarına karşı iyi bir mücadele ortaya koyduklarını dile getiren Süme, "Büyük ekiplere karşı iyi konsantre oluyoruz. Şu an takımımızda moraller yerinde. O yüzden Beşiktaş maçında da iyi bir oyunla 3 puan alacağımızı düşünüyorum" dedi.
Taraftarları, 14 Aralık'ta sahalarında oynayacakları maça davet eden Süme, kırmızı-siyahlı ekibin galibiyete odaklandığını dile getirdi.
Beşiktaş karşısında seyir keyfi yüksek bir maç çıkaracaklarına inandığını anlatan Süme, şöyle konuştu: "Beşiktaş'tan puan ya da puanlar almak istiyoruz. Bunun için biz tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Taraftarlarımızın da tribündeki yerlerini almalarını arzuluyoruz. Onların desteğini hissedersek maça daha iyi konsantre olabiliriz." Orta saha oyuncusu Mustafa Durak da saha ve seyirci avantajını değerlendirmeye çalışacaklarını söyledi. Beşiktaş'ın, ligin en iyi takımlarından birisi olduğunu ifade eden Durak, "Bizim açımızdan çok önemli bir karşılaşma olacak. Bu maçın sonucu puan cetvelini de değiştirebilir" şeklinde konuştu. Durak, takım arkadaşlarıyla galibiyete odaklandıklarının altını çizdi. Defans oyuncusu Gbenga Arokoyo ise Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını belirtti. Zor bir maçın kendilerini beklediğini aktaran Arokoyo, "Takım arkadaşlarımla çok çalıştık. İyi bir takımız, bu zorlu maçın üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. Bizim için önemli olan iyi oynayıp, Beşiktaş'tan 3 puan alabilmek" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...