Aydınspor başkanı istifa etti

Aydınspor başkanı istifa etti

SPOR Haberleri

Aydınspor 1923'ün Başkanı Özgür Keskin istifa etti.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta müthiş bir çıkış yakalamasına rağmen sezon başından bu yana idari krizleri aşamayan, 22 Aralık'ta olağanüstü kongreye gidecek olan Aydınspor 1923'ün Başkanı Özgür Keskin istifa etti. Başkan adayı arayan siyah beyazlılarda kongre kararının ardından bir süredir maçlara da gelmeyen Özgür Keskin, istifasını sosyal medyadaki hesabından duyurdu. Son 6 ayda 3'üncü defa kongreye gitmeye hazırlanan kulübe 13 Ağustos'ta başkan olduğunu hatırlatan Özgür Keskin'in açıklaması şöyle:
"Çökmüş durumda olan, lige katılamayacağı konuşulan takımı ayağa kaldırdık. Bu süreçte hakkımda aslı astarı olmayan haberler yapılıp nefatif algı oluşturulmaya çalışıldığını gördüm. Randevu alamadığımız yerel yöneticiler takım başarılı olunca reklam için maçlara gelmeye başladı. Bu zihniyetin kulübü yine karanlığa mahkum edeceğine şüphe yok."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...