UEFA Avrupa Ligi kura çekimi toplu sonuçları

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi toplu sonuçları

SPOR Haberleri

Grubunu lider bitirdiği için Nyon'daki 2. tur kura çekimine Beşiktaş seribaşı olarak, Trabzon ise 2. torbadan katılacak.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un yoluna devam ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 Turu (2. Tur) kuraları İsviçre'de çekiliyor. nbsp;

Temsilcilerimizin rakipleri UEFA'nın Nyon'daki merkezinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek kura çekimi sonrasında belli oluyor. Kura D-Smart'tan naklen yayımlanıyor. Avrupa Ligi formatına göre, 12 grubu lider tamamlayan ve şampiyonlar ligi grup aşamasından gelen 4 ekip seribaşı durumunda. Dolayısıyla C Grubu'nu, lider bitiren Beşiktaş, kura çekiminde seri başı...

İŞTE EŞLEŞMELER!

Young Boys - Everton

Torino - Athletic Bilbao

Sevilla - B. M'Gladbach

Wolsfburg- Sporting

AFC Ajax- Warszava

Aalborg Bx- Club Brugge

Anderlecht - Dinamo Moskova

Dnipro - Olympiakos

Trabzonspor - Napoli

Guingamp - nbsp;Dinamo Kiev

Villaereal - Salzburg

FC Roma - Feyenoord

PSV - Zenit

Liverpool - Beşiktaş

Tottenham - Fiorentina

Celtic - İnter



2. MAÇ SERiBAŞLARI EV SAHİBİ
Beşiktaş'ın karşılaşacağı rakipleri arasında Anderlecht, Ajax, Liverpool ve Roma da yer alıyor. Avrupa Ligi'nde L Grubu'nda 2. olan Trabzonspor ise ikinci torbadan kuraya katılacak.
Bordo mavililer, ya Devler Ligi'nden gelen Olympiakos, Sporting, Athletic Bilbao ve Zenit'le ya da Avrupa Ligi gruplarında ilk sırayı alan takımlardan biriyle karşılaşacak.
Kura çekiminde seribaşları, 19 ve 26 Şubat'taki maçların 2.'sini sahasında oynayacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...