'4 atalım' dedi, 9 yedi

'4 atalım' dedi, 9 yedi

SPOR Haberleri

Balçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya'nın önceden attığı tweet alay konusu oldu

Galatasaray, İzmir'de kupa maçında deplasmanda 3. Lig 3. Grup takımlarından FBM Makina Balçova Yaşamspor ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızı takım sahadan tarihi bir skorla ayrılarak 1-0 geriye düştüğü maçta Balçova kalesine tam 9 gol gönderdi ve 3 puanı farklı bir skorla aldı.

Fakat Galatasaray'ın 9 Aralık'ta Şampiyonlar Ligi son mücadelesinde Türk Telekom Arena'da Arsenal ile oynadığı karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrılması sonrasında FBM Makina Balçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya attığı tweet ile gündeme gelmişti. Engin Kaya attığı tweette Galatasaray karşılaşması için "O değilde yine mi 4. Darısı başımıza. Bir de biz atalım" demişti. Şimdi o tweet tekrar gündeme geldi fakat farklı bir açıdan. Engin Kaya bu yorumundan sonra Galatasaray kaşısında kalesinde Goran Pandev 3, Olcan Adın 2, Yekta Kurtuluş 2, Hamit Altıntop ve genç oyuncu Sinan Gümüş'ten olmak üzere kalesinde tam 9 gol gördü ve adını tarihe yazdırdı. İşte Engin Kaya'nın o tweeti:

'4 atalım' dedi, 9 yedi

FBM Makina Balçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya aynı zamanda Trabzonspor camiasını kızdıracak bir tweet daha atmıştı. Tüm Türkiye'nin yıllardır gündeminde olan şike sürecinde ceza alan Fenerbahçe 2 yıl Avrupa'ya gidememiş, bunun üzerine de Trabzonspor, sarı lacivertli ekibin şike yaptığını ve 2010-2011 sezonunun kendileri olduğu gerekçesiyle birçok defa UEFA'ya başvuruda bulunmuş ancak sonuç alamamıştı.

Tüm bu yaşananların ardından tecrübeli kaleci attığı tweette "Satılık köpek Trabzon satılık ihoo!! ŞAMPİYON FENERBAHÇE DİYE BAĞIRIN ULEN!!" yazarak çok ağır ifadeler kullanmıştı. İşte o tweet:

'4 atalım' dedi, 9 yedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...