Trabzonspor'dan defansa 3 Türk takviyesi

Trabzonspor'dan defansa 3 Türk takviyesi

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, stoper takviyesi için milli futbolcular Serdar Aziz ve Uğur Demirok'u listenin başına aldı.

Beşiktaş, Legia Varşova ve ardından Çaykur Rizespor maçlarında yenilen gollerin ardından harekete geçen Trabzonspor yönetim kurulu, savunma ve kaleye takviye yapmaya kararlı. Bu konuda Ersun Yanal'ın vereceği raporu bekleyen Bordo-Mavililer'in stoper mevkii için Bursaspor'da forma giyen Serdar Aziz ve Akhisar Belediyespor'da Uğur Demirok ile temasa geçeceği öğrenildi.
KALECİ DE OLABİLİR nbsp;
2 oyuncu için de kulüpleriyle masaya oturmayı planlayan Bordo- Mavililer, gurbetçi stoper Serdar Taşçı alternatifini de değerlendirmeye aldı. Trabzonspor'da kaleci Fatih'in devre arasına kadar beklenen çıkışı yakalayamaması durumunda ise bu bölgeye takviye yapılması gündeme gelecek.
Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...