CHP'de Birgül Ayman Güler için ihraç sinyali

CHP'de Birgül Ayman Güler için ihraç sinyali

Politika Haberleri

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler yanlış yapmıştır, parti suçu işlemiştir. Gereği yapılacaktır" dedi.

CHP'de Süheyl Batum'un ardından Birgül Ayman Güler de ihraç edilebilir. nbsp; CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in "Her ne kadar parti yönetimimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptı, cemaatle ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi'yle yürüdüğünü hepimiz gördük" açıklaması başına dert açacağa benziyor.

Güler'in bu sözleri bugün yapılan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında masaya yatırıldı.

"PARTİ SUÇU İŞLEDİ GEREĞİ YAPILACAK"

TBMM Genel Kurulu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı bütçelerinin görüşmelerinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay sataşma gerekçesiyle yaptığı konuşmada, kendisine AK Parti sıralarından laf atılması üzerine "Birgül Ayman Güler yanlış yapmıştır, parti suçu işlemiştir, gereği yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Kısa bir süre önce de Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum disiplin kuruluna sevk edilmiş ve daha sonra da CHP'den ihracı sağlanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...