Muhteşem ikili

Muhteşem ikili

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle kendini bulan sarı-kırmızılı takımın golcüleri 3 lig maçında 7 kez ağları sarstı.

Galatasaray'da teknik direktör değişimi en çok Burak Yılmaz ve Umut Bulut'a yaradı. Hamza Hamzaoğlu, takımın başına geçmesiyle birlikte oyun sisteminde önemli değişikliklere imza attı. Burak ile Umut'u birlikte oynatan genç teknik adamın bu stratejisi iki futbolcuyu da tam anlamıyla coşturdu. Cesare Prandelli döneminde Burak ve Umut, 9 Süper Lig maçında sadece 6 gol kaydedebilmişti. Muhteşem ikili, Hamza Hamzaoğlu ile birlikte 3 Süper Lig maçında 7 kez fileleri sarsıp, Cesare Prandelli dönemini bu kısa sürede geride bırakmayı başardı.
Gol yükü yerlilerde
Bu arada sarı-kırmızılı takımın bu sezon üç cephede oynadığı 22 resmi maçta attığı gollerin çok büyük bölümü yerli futbolculardan geldi. Mersin İdman Yurdu ile yapılan karşılaşmada Güven Varol'un kendi kalesine attığı gol dışında, sarı-kırmızılı takımda 13 futbolcu resmi maçlarda 39 kez fileleri havalandırdı. Bu gollerin 29'una Türk, 10'una ise yabancı futbolcular imza attı. Türk futbolcular, Süper Lig'de 17, Şampiyonlar Ligi'nde 3 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 9 kez fileleri havalandırdı. Öte yandan Cimbom, yarın deplasmanda yapılacak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Sarı-kırmızılılar, akşam saatlerinde uçakla Diyarbakır'a gidecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...