Galatasaray'dan iki isim taraftarlarla buluştu

/ Kaynak: DHA
Galatasaray'dan iki isim taraftarlarla buluştu

SPOR Haberleri  / DHA

Gençlerbirliği maçı için Ankara'da bulunan Galatasaraylı futbolculardan, Koray Günter ve Sinan Gümüş, GS Store'de imza gününe katıldılar.

Gençlerbirliği maçı için Ankara'da bulunan Galatasaraylı futbolculardan, Koray Günter ve Sinan Gümüş, GS Store'de imza gününe katıldılar. Binlerce sarı kırmızılı taraftarın katıldığı imza gününde, GS Store'de yapılan satışın az olması dikkat çekti. İmza atmaktan yorulan genç futbolcular ara ara dinlenerek imza atmaya devam ettiler.


20 FORMA, 91 ATKI VE 77 TİŞÖRT SATILDI
3 saat süren organizasyona olan ilginin üst düzeyde olması dikkat çekerken, satış olmaması şaşırttı. İmza törenine gelen taraftarların 20 forma, 91 atkı ve 77 tişört satın aldığı imza töreninde taraftarlar imza için eski formalarını yanlarında getirdi. Binlerce taraftarın katıldığı imza organizasyonunda satışın az olması organizasyonları yapanlarda hayal kırıklığı oluşturdu.
Galatasaray'dan iki isim taraftarlarla buluştu

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...