İsmail Kartal, 'Kalbime sıkıntı girdi'

İsmail Kartal, 'Kalbime sıkıntı girdi'

SPOR Haberleri

Kartal, 'Skorun 1-0 olması kalbimi çok fazla zorladı, bu oyunla 2'yi 3'ü bulmamız gerekiyordu. Daha rahat oynayıp bitireceğimiz maçı 1-0 kazandık' dedi.

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin'in geçen hafta G.Saray önünde çok coşkulu bir futbol ortaya koyduğunu belirterek, "Bunu biliyorduk. O maçı tekrar tekrar izledik. Onları bu maçta biz oynatmadık" dedi. "Oyuncularım maçın her bölümünde istediklerimi yerine getirdi" vurgusu yapan Kartal, "Ama skorun 1-0 olması kalbimi çok fazla zorladı, bu oyunla 2'yi 3'ü bulmamız gerekiyordu. Daha rahat oynayıp bitireceğimiz maçı 1-0 kazandık. Buna rağmen oyuncularıma teşekkür ediyorum. Aldığımız 3 puan taraftarımıza armağan olsun" şeklinde konuştu. Devre arasında forvet takviyesi yapıp yapmayacakları sorusuna, "Belki, araştırıp düşünüyoruz" cevabıyla yeşil ışık yakan Kartal kaçan penaltı için de, "Takımımızın ilk penaltıcısı Emre'dir. 2.'si Kuyt'tır. Saha içerisinde yaşanan o duruma bizim kenardan müdahil olmamız zor. Kaptan Emre olduğuna göre, kendisi istediyse böyle bir şey olmuştur. O istemezse onun dışında kimse atamaz" yorumunu yaptı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...