Mourinho'dan hakeme çok sert eleştiri

Mourinho'dan hakeme çok sert eleştiri

SPOR Haberleri

Jose Mourinho, Southampton ile 1-1 berabere kaldıkları lig maçının ardından hakem Anthony Taylor'ı oldukça sert sözlerle eleştirdi.

Chelsea'nin patronu, Taylor'ın kendisinden utanması gerektiğini belirtirken, Southampton beki Matt Target'ın Fabregas'a müdahalesinin kesinlikle penaltı olduğunu belirtti. Mourinho; "Gerçek şu ki penaltımız yendi. Çok büyük bir pozisyondu, tıpkı Big Ben (Londra'daki dünyaca ünlü tarihi saat kulesi) gibi açıktı."

"HAKEMLER SAHADA MİSAFİR DEĞİL"

Portekizli menajer; "Hakemler sahada misafir değil. Ne oluyorsa görmek zorundalar. Cesc'e dürüst davranmadı ve yanlış bir karar verdi. Maçlar geçiyor, maçlar gidiyor ve rakip menajerler sürekli "Chelseali oyuncular kendini yere atıyor" diyor. Bu olaylar, West Ham menajeri Sam Allardyce oyuncularım hakkında konuşmaya başladıktan sonra oldu." ifadelerini kullandı.

"HAKEME KENDİNDEN UTANMASINI SÖYLEYECEĞİM"

Mourinho; "Hakeme gideceğim ve iyi yıl dileklerimi belirttikten sonra kendinden utanması gerektiğini söyleyeceğim. Chelsea'ye karşı bir ittifak var. Daha önce çalıştığım ülkelerde, böyle bir pozisyon yaşansaydı büyük manşette bunun bir skandal olduğunu yazarlardı, çünkü bu pozisyon bir skandaldı. Bu ülkede mutluyum, daha da mutlu olabilirim. Şayet maçın sonucuna etki edecek böyle büyük hatalar yapılmıyor olsa. Hakemlere saygı duyuyorum. Çok büyük hatalar yapıyorlar. Bende yapıyorum, bazen oyuncular da yapıyorlar." diyerek sözlerine devam etti.

"BU BİR İTTİFAKTIR, İTTİFAK"

Tekrar Fabregas'ın pozisyonu üzerinden yorum yapmaya devam eden Mourinho; "Fakat, bu hakemler masum değiller. Masum değiler. Bu bir ittifaktır, ittifak! Çok açık bir kampanya var bize karşı. İnsanlar, yorumcular, spikerler, diğer takımların menajerleri, Chelsea'ye karşı oldukları gibi diğer takımlara karşı değiller. İki hafta önce yapılanı hatırlıyorsunuz. Hazard ve Felipe Luis'e öyle müdahaleler yaptılar ki ayakları kırılabilirdi ve günlerce hastanede kalabilirlerdi. Gary Cahill'e Hull maçında yapılanlar da öyleydi. Crystal Palace'ın Manchester City'e attığı golün iptali de skandal! West Ham'ı 2-0 mağlup ettiğimiz maç 4-5 de olabilirdi. West Hamlı Enner Valencia kötü bir şekilde kendini yere attı ve Sam Allardyce çıkıp Ivanovic hakkında konuşmaya başladı" diyerek "bombardıman"ı noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...