Erdoğan'dan dünya çıkarması

Erdoğan'dan dünya çıkarması

Politika Haberleri

"Terleyen, koşan Cumhurbaşkanı olacağım" sözleri ile göreve başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yoğun bir ziyaret takvimi bekliyor.

Cumhurbaşkanı olduğu ağustos ayından beri 16 ülkeye giden Erdoğan'ın 40'a yakın ülkeyi daha ziyaret etmesi planlanıyor. İddialı bir dış politikaya hazırlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takviminde ilk olarak Kolombiya-Küba-Meksika'nın ardından mart ayında da Brezilya-Arjantin ve Şili var. Erdoğan, Latin Amerika ziyaretlerinden sonra bölgesel iş birliği için İran ve S.Arabistan'a gidecek. Cumhurbaşkanı, Türki Cumhuriyetleri de unutmayarak Kazakistan ve Özbekistan'a seyahat edecek. İlkbaharda tekrar batıya yönelecek olan Erdoğan'ın nisan ayında Brüksel ve Strazburg'a çıkarma yapması planlanıyor. Ayrıca 15-16 Kasım tarihlerinde düzenlenecek G20 Zirvesi dolayısıyla dünya liderleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Antalya'da ağırlanacak.
Buket Güven ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...