İsmail Kartal, Yanal'a meydan okudu

İsmail Kartal, Yanal'a meydan okudu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçı öncesinde Ersun Yanal'a meydan okudu.

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 7 maçı kazanan, 12 karşılaşmada ise yenilmeyen lider F.Bahçe'de gözler Trabzonspor derbisine çevrildi. Kadıköy'deki maç iki ezeli rakibin mücadelesi kadar salefle-halefin rekabetine de sahne olacak. Ersun Yanal'ın yerine göreve gelen İsmail Kartal, salefi Ersun Yanal'a meydan okudu:


KAFA PATLATIYORUZ
Göreve geldiği günden bu yana çok çalıştığını belirten Kartal sözlerini şöyle sürdürdü: "Sabahlara kadar kafa patlatıyoruz. Daha iyi neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Takımın Antalya kampı sonrası yükselişe geçmesi, bizim açımızdan planlı programlı bir gelişmeydi. Sahada ayakta kalmayı bilen bir takım olarak kazandık. Lig çok çetin geçecek. Biz yarışa hazırız."


GEMİ ALACAK PARAM YOK!
F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Gemi alıyor" haberlerine tepki gösterdi. Kartal, "Benim ne gemi alacak kadar param var ne de onunla uğraşacak kadar boş vaktim. Bu haberleri çıkaranlar art niyetli. Ben sadece şampiyonluğu düşünüyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...