Van Gaal'den cevap geldi

Van Gaal'den cevap geldi

SPOR Haberleri

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, Paul Scholes'un ''acınası bir şekilde hücum ediyorlar'' sözlerine cevap verdi.

Van Gaal, takımının son dönemde yükseliş içinde olmasına rağmen hücumda hala çok zorlandıklarını söyledi.


Manchester United efsanesi Paul Scholes'un son dönemdeki "Acınası bir hücum anlayışları var" eleştirileri sorulan Van Gaal; "Halihazırda elimizde 5 veya 6 oyun sistemi var ve ben hala dengeli bir hücum arıyorum. Gerçeklerin ışığında, dengeyi ararken dahi sonuçlar kötü değil ve defansif organizasyonumuz da fena değil. Hala çok gol atıyor ve şu an için bundan hayalkırıklığı yaşadığımı söyledim" cevabını verdi.


Federasyon Kupası'nda üstüste alt lig takımlarıyla eşleşmelerini değerlendiren Louis van Gaal; "İnanılmaz. Daha önce yorumlamıştım zaten ama üçüncü kez bir alt lig takımıyla oynadık. Böyle bir eşleşme de tüm dünya size karşıdır. Heyecan size karşıdır çünkü herkes daha zayıf olan takımı tutar. Ancak, tur atlama ihtimaliniz daha fazladır çünkü daha alt kalitede bir takımla oynuyorsunuzdur" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...