Yarsuvat'tan Fenerbahçe'ye taş: Biz onlar gibi değiliz

Yarsuvat'tan Fenerbahçe'ye taş: Biz onlar gibi değiliz

SPOR Haberleri

"Arena'da Fenerbahçe şampiyon olsa onları alkışlarız. Elektrikleri kesmeyiz, sahayı ıslatmayız"

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'yi sert şekilde eleştirdi. Sarı-kırmızılıların başkanı, "Saracoğlu'nda şampiyonluk kazandık. Görevliler bu kupayı vermek istemedi, ışıklar söndürüldü, saha ıslatıldı. Aynı şartlar Arena'da olsa biz onları alkışlarız. Asla onlar gibi değiliz. Belki yaptıklarını hatırlar ve utanırlar. Zaten utanacaklarını da düşünüyorum. Bu sene de rakip takımlarımızın sahalarına gideceğim. İnşallah Fikret Orman da bize gelecek. Biz düşman değiliz ki, biz ancak bu şekilde kaynaşırız. Biz insanız, başka türlü yapamayız. Arkadaşlığımız var. Ben neden Saracoğlu'na gidemeyeyim" dedi. Yarsuvat, "Ligin ikinci yarısındaki derbi için Şükrü Saracoğlu Stadına gideceğim. Küfür ederlerse de duymayacağım. Belki de Galatasaraylı taraftarlar da maça gidebilir. Bununla ilgili girişimlerimiz olacak. Beşiktaşlı taraftarlar da bizim stada gelsin. Kocaman stat" şeklinde konuştu.
Bize '4 çeker' diyorlardı
Prandelli'nin gönderilme sürecine ilişkin de açıklamalarda bulunan Yarsuvat, "Yönetime geldiğimiz zaman dalga geçiyorlardı bizle. '4 çeker' diyorlardı. Prandelli de 'Şampiyonlar Ligi' değersiz gibi cümleler kuruyordu. Bunlar Galatasaray değerlerine yakışmaz. Onun Galatasaray'a saygı duymadığını gördüm" dedi. Ligde şampiyonluk yarışı içerisinde bulunan 3 kulübün olduğunu ifade eden Yarsuvat, "Gönlüm 4. yıldızı takmak yolunda. Bizim yüzde 34 şampiyonluk şansımız var, diğerlerinin de yüzde 33. Son ana kadar şampiyonluk yarışının devam edeceğini düşünüyorum" açıklamalarında bulundu.
Çalışma sürerse kasıt ararız
Başkan Duygun Yarsuvat, Arena için "Gelmek de dert, gitmek de dert" dedi. Yarsuvat, "Metro yapıldı, üçüncü hatta dahil edilmek isteniyor. Aslanlı yolun üstüne bir viyadük koyacaklar ve bunların biri de tam ortasına gelecek. Bu çalışma sezon bittikten sonra yapılmalı aksi halde bunda kasıt arayacağız" şeklinde konuştu.



Ergin Hoca'nın arkasındayız
G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ın basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman'ın öfkesine hakim olamayıp, genç oyuncusu Göktürk Ural'ı soyunma odasında tokatlaması ile ilgili yaşanan olayları da değerlendirdi. Yarsuvat, "Bu olayın ortaya çıkması bizi rahatsız etti. Göktürk'ün babası federasyona gitmiş. Şikâyet etmeseydi, bir şeyler yapardık. Ergin Ataman sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da en önemli hocalarından biri. Kendisi hata yapmış olabilir ancak ben ve yönetim kurulumuz Ergin hocamızın arkasındayız" diye konuştu.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...