80 saattir elektrikleri yok!

80 saattir elektrikleri yok!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Hürriyet mahallesinde neredeyse 80 saattir elektrik yok. Vatandaş isyanda!

İstanbul'un 8 ilçesinde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle bugün yapılması planlanan elektrik kesintileri iptal edildi edilmesine ama İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Hürriyet mahallesinde neredeyse 80 saattir elektrik yok.

Bağçılar'ın Hürriyet Mahallesi'nde Geçtiğimiz Çarşamba günü arıza nedeniyle kesilen elektrikler üzerinden yaklaşık 4 gün geçmesine rağmen halen verilemedi.

Kış günü elektriklerin kesik olmasından dolayı isyan eden mahalle sakinleri dolaplarındaki erzakları kurtarmanın ve elektriksiz ısınmanın yollarını ararken ufak yaşta çocukları olan aileler ise çoktan elektriği olan akrabalarının yanına yerleşmiş durumda.

Vatandaşların elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili bilgi almak üzere aradığı BEDAŞ'ta ise telefonlara cevap verilmediği iddia edildi.
Mahalle sakinlerini kış günü perişan eden kesintinin yaşandığı bölgede çekilen bir kare ise yaşanan ihmalkarlığı gözler önüne serdi.
Bir enerji hattında yapılan çalışma sonrası kabloların uçlarının açık faciaya davetiye çıkarır bir şekilde bırakıldığı görüldü. (HABER7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...