Gerrard biletleri arttırdı

Gerrard biletleri arttırdı

SPOR Haberleri

Kaptan Steven Gerrard'ın Liverpool formasıyla çıkacağı son maça üç ay kala, biletler internette 40-50 katına satılıyor.

Sezon sonunda futbolu bırakacak olan Liverpool efsanesi Steven Gerrard'ın son maçı, Ada'da karaborsayı patlattı. Liverpool yerel basınında yer alan habere göre tecrübeli oyuncunun Kırmızılar ile oynayacağı son karşılaşmanın biletleri el yakıyor.


Mayıs ayında Crystal Palace ile yapılacak maçın biletlerinin internet ortamında 2 bin sterline satılmaya başlandığı tespit edildi. Normalde 50-65 euro olan biletlerin, Gerrard'ın son maçını göirmek isteyecek taraftarların talebi nedeniyle patlama yaptığı belirtildi.
Normalden 40-50 katı fiyata satılan biletlerle ilgili soruşturma başlatıldı. Liverpool sözcüsü, "Kulübün bu konuda sıkı kuralları var. Yetkili olmayan bilet satışçıları şu an suç işliyorlar. İllegal bilet satışları araştırılıyor" ifadelerini kullandı.


Öte yandan gelecek hafta Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Liverpool'da sakatlık krizlerine bir yenisi eklendi. Steven Gerrard ve Lucas Leiva'nın oynayamayacağı maçta bir ismin daha oynaması riske girdi.


Sterling şüpheli


Bugün FA Cup'ta oynanacak Cyrstal Palace maçında Raheem Sterling'in oynayamayacağı belirtildi. Yıldız futbolcunun ayağındaki sakatlık nedeniyle forma giyemeyeceği, Beşiktaş maçına yetiştirilmesi için ise çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Oyuncunun bu maçta forma giyme ihtimalinin bulunduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...