'Azrail yan koltukta' diye tweet attı, cesedi bulundu

/ Kaynak: İHA
'Azrail yan koltukta' diye tweet attı, cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 'Azrail yan koltukta' diye tweet atıp ortadan kaybolan şahsın cesedi, Bozdoğan Kemer Baraj Gölü'nde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 10 Şubat'ta Nazilli'deki evinden ayrılan ve 4 gündür kendisinden haber alınamayan ve eşinden ayrı yaşadığı için bunalımda olduğu öğrenilen Uğurhan Bilgili'nin (34) annesi Ayşe Bilgili, jandarma ekiplerine kayıp ihbarında bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatan Bozdoğan Jandarma Komutanlığı arama ve kurtarma ekipleri şahsın sosyal medya hesaplarını da inceledi. Şahsın sosyal medyada paylaştığı mesajından yola çıkan arama ve kurtarma ekipleri TİB'den alınan bilgi sonrasında arama ve kurtarma faaliyetlerini Bozdoğan Kemer Baraj Gölü etrafında sıklaştırdı. Göl sahilini tarayan Kemer Barajı Jandarma ekipleri su yüzüne çıkan yağdan şüphelenerek aramalarını bu noktada yoğunlaştırdılar. Muğla Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı Kurbağa Adamlar su yüzüne çıkan yağın bulunduğu bölgeye dalış yaparak Uğurhan Bilgili'nin (34) cansız bedenini aracını baraj gölünde buldu.
Kurbağa Adamlar uzun uğraşlar sonrasında önce Uğurhan Bilgili'nin cesedi sudan çıkarıldı. Nazilli'den gelen vinç yardımı ile Uğurhan Bilgili'nin kullandığı 20 AUH 73 plakalı cip de sudan çıkarıldı. Bilgili'nin eşinden ayrıldığı ve bir çocuğu olduğu, İzmir'de bir reklam firmasında çalıştığı öğrenilirken, Kemer Baraj Gölü kenarında seyir halindeyken virajı alamayarak göle uçtuğu sanılıyor.

PAYLAŞTIĞI MESAJ DİKKAT ÇEKTİ

Uğurhan Bilgili'nin en son 10 Şubat tarihinde sosyal paylaşım ağı Twitter'daki hesabından "Beni 180'le giderken, görsen belki acırsın. Ölümüne gidiyor bu dersin de. Azrail yan koltukta. Ağlama sevdam", "Hangi gölün yanındayım ben şu an yönü mü bulmaya çalışıyorum", "Ölümden de döndük şu an" mesajlarını paylaştığı görüldü.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...