Messi çıldırdı, Barcelona şov yaptı

Messi çıldırdı, Barcelona şov yaptı

SPOR Haberleri

İspanya Ligi'nde bu hafta sahasında Levante'yi ağırlayan Barceloan oldukça rahat kazandı. Lionel Messi ise şov yaptı.

İspanya Ligi'nde 23. hafta maçında Barcelona ile Levante karşı karşıya geldi. Nou Camp'ta oynanan maçta Barcelona 5-0'lık skorla galibiyete ulaştı.

Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Neymar, 38, 60 ve 66. (penaltı) dakikada Lionel Messi, 73. dakikada Luis Suarez kaydetti.

3 gol kaydeden Lionel Messi, ligdeki 23. üçlemesini (hat-trick) yaparak bu alandaki rekorun sahibi Real Madridli Cristiando Ronaldo'yu yakaladı.

27 yaşındaki futbolcu böylece ligdeki üçleme sayısını 23'e çıkararak Alfredo Di Stefano ve Telmo Zarra'yı geride bıraktı, bu alandaki alandaki rekorun sahibi Real Madridli Cristiando Ronaldo'yu da yakaladı.

Ligdeki 300. maçına çıkan Messi, gol sayısını 269'a yükseltti. Bu sezonki gol sayısını ise 26'ya çıkaran Arjantinli futbolcu, 28 golle gol krallığı yarışının zirvesindeki Ronaldo'ya biraz daha yaklaştı.

Bu galibiyetin ardından Barcelona puanını 56'ya yükseltti ve lider Real Madrid'i 1 puan geriden takibini sürdürdü. Levante ise 19 puanda kaldı.

La Liga'da gelecek hafta Barcelona, Galatasaraylı Nordin Amarabat'ın formasını giydiği Malaga'yı, Levante ise Granada'yı ağırlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...