Demba Ba'da ilginç penaltı yorumu

Demba Ba'da ilginç penaltı yorumu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Bursaspor ile oynadığı maçta iki gol atan Demba Ba, karşılaşma sonrası konuştu.

Beşiktaş'ın Bursaspor ile oynadığı maçta iki gol atan ve son dakikadaki penaltı golüyle galibiyeti getiren Demba Ba, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

"ONLAR OLMASAYDI BU SKOR GELMEZDİ"

"Demba Ba kazanmadı takım halinde bu maçı kazandık. Sadece sahadaki oyuncular değil yedekten gelen arkadaşlarımız ve buraya gelen taraftarlarımız da büyük etken oldu. Onlar olmasa bu skorun gelmesi mümkün olmazdı. Sahada çok iyi bir takım karakteri gösterdik ve maçı kazandık."

PENALTI YORUMU! "HAYAT BUNDAN DAHA FAZLASI"

"Orada heyecanlanırsam işimin zor olacağını biliyorum. Sonuçta bir penaltı ve maç. Hayatın sadece futboldan ibaret olmadığını çok iyi biliyorum. Hayat bundan çok daha fazlası. Tabi ki heyecanlanıyorum. 90+4 olması fark etmez penaltı penaltıdır."

LIVERPOOL MAÇI İÇİN...

"Bu iş keyif işi ve Liverpool deplasmanına giderek bu işin keyfini çıkararak umarım bir galibiyetle geri döneriz. Liverpool dünya devlerinden biri ama biz de oraya gidip kendimizi göstererek galibiyetle dönmek istiyoruz. Premier Lig sahalarını gerçekten çok seviyorum ve yine orada iyi bir performans göstermek istiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...