Kayserispor'da galibiyet sevinci

/ Kaynak: AA
Kayserispor'da galibiyet sevinci

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig'de, sahasında Manisaspor'u 2-1 mağlup eden lider Kayserispor'da galibiyet sevinci var

PTT 1. Lig'de, sahasında Manisaspor'u 2-1 mağlup eden lider Kayserispor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.Kulübün basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok zorlu geçen bir karşılaşmanın ardından galip gelerek liderliklerini sürdürdüklerini belirtti.Maçın başında yenik duruma düşmelerine rağmen taraftar desteğiyle 3 puana ulaştıklarını aktaran Pehlivan, "Taraftarımız 3 puanı almada takıma büyük fayda sağladı. Oyuncularımızı maçta sürekli motive ettiler. 'Manisaspor maçını taraftarlar aldı' diyebiliriz. Taraftarın ne kadar önemli olduğunu zaten her zaman söylüyorduk, Manisaspor maçında da bizzat onlar taraftarın önemini gösterdi. Onlara çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Pehlivan, şöyle devam etti:


"Maçın çok zor olacağını biliyorduk. Karşılaşmanın hemen başında gol yememiz oyunu iyice zorlaştırdı. Rakibimiz gol attıktan sonra da oyunu yavaşlatmak için yerden kalkmadı. Sakatlık bahanesiyle sürekli oyun durdu. Ancak oyuncularımız maçın son saniyesine kadar mücadeleyi bırakmadı ve karşılaşmadan galip ayrılmasını bildi. Manisaspor karşısında çok önemli 3 puanı hanemize yazdırmanın sevincini yaşıyoruz. Bu galibiyetle rakiplerimizle olan puan farkını daha da açtık. Şimdi önümüzde deplasmanda Samsunspor maçı var, o karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanacağız."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...