Genelkurmay'dan açıklama, 'Üstünde kadın kıyafeti olan 15 kişi...'

/ Kaynak: DHA
Genelkurmay'dan açıklama, 'Üstünde kadın kıyafeti olan 15 kişi...'

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde üzerlerinde kadın kıyafeti bulunan 15 PKK'lının bir korucunun evine uzun namlulu silahlarla ateş açtığı belirtildi

nbsp;Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde üzerlerinde kadın kıyafeti bulunan 15 PKK'lının bir korucunun evine uzun namlulu silahlarla ateş açtığı belirtildi. Genelkurmay Başkanlığı'nın web sayfasında yer alan açıklamada şöyle denildi:
"Üzerlerinde kadın kıyafeti bulunan yüzleri kapalı Bölücü Terör Örgütünün sözde gençlik yapılanmasına mensup 15 kişilik bir grup tarafından, Şırnak / Silopi İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde bir Geçici Köy Korucusu'nun evine, uzun namlulu silahlarla ateş edilmiş, açılan ateşe karşılık verilmesi üzerine bahse konu grup karanlıktan faydalanarak olay yerinden kaçmıştır. Açılan ateş sonucunda herhangi bir can ve mal kaybı meydana gelmemiştir."

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...