Joe Biden'dan yeni savunma bakanının eşine yakın takip

/ Kaynak: İHA
Joe Biden'dan yeni savunma bakanının eşine yakın takip

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, yeni Savunma Bakanı Ashton Baldwin Carter'ın yaptığı konuşma sırasında yaptığı hareket ABD'de gündeme oturdu.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, yeni Savunma Bakanı Ashton Baldwin Carter'ın yemin töreninde yaptığı konuşma sırasında Carter'ın eşine yakın davranması nedeniyle tepki aldı. nbsp;
ABD Başkanı Barack Obama, eski Savunma Bakanı Chuck Hagel'in istifa etmesinin ardından yeni Savuna Bakanlığı görevine Ashton Baldwin Carter'ı atadı. ABD Başkanı Joe Biden, Ashton Baldwin Carter'ın yemin töreninde yaptığı konuşma sırasında Carter'ın eşi Stephanie Carter'ı yanına çağırdı. Biden, daha sonra Stephanie Carter'ın omzuna ellerini koyarak kulağına bir şeyler fısıldadı. Yeni Savunma Bakanı Carter'ın ise bir eliyle eşinin omzuna dokunarak tepkisini göstermesi üzerine Joe Biden geri çekildi. Biden'ın yeni savunma bakanın eşine yakın davranması ve fiziksel temasta bulunması ise tartışma konusu oldu. Joe Biden'ın bu hareketi sosyal medyada da eleştiri ve espri konusu oldu.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...