CHP'li Gürsel Tekin: 8-9 Haziran'da ilk işimiz o gazetelere el koymak

CHP'li Gürsel Tekin: 8-9 Haziran'da ilk işimiz o gazetelere el koymak

Politika Haberleri

CHP'li Gürsel Tekin, ''Şimdi de Kılıçdaroğlu için yazıyorlar. 8-9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır'' dedi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin İzmir'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürsel Tekin son günlerde basında çıkan iddialar için ilginç bir çıkışta bulundu. Tekin, 8-9 Haziran'da ilk işlerinin bu gazetelere el koymak olacağını söyledi.

İLK İŞİMİZ GAZETELERE EL KOYMAK
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin Şöyle konuştu; "Şimdi de Kılıçdaroğlu için yazıyorlar. Kılıçdaroğlu cam gibidir. Ama Davutoğlu'na AKP'lilere bakın, nereden bakarsanız bakın kirliliği görürsünüz. nbsp; 8-9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır.

İŞADAMLARINA HESAP SORACAĞI
"Sadece el mi koyacağım, buna bulaşmış bütün iş adamlarından hesabını soracağız."

İşte Tekin'in konuşmasının geniş metni:

Tekin, gazetecilerin CHP Milletvekili Umut Oran hakkında ortaya çıkan iddialarla ilgili nbsp; sorularına "Hepsi kirliliktir, bu kirliliklerin hesabını soracağız. Hele Umut Oran gibi bildiğimiz bir kardeşimizin bu kirli işlerde olmayacağını hepimizin bilmesi lazım. Bu pis işler tuzak işler hep bunların işleri olduğu için zannediyorlar ki CHP'liler de bu işlerin içinde. CHP'liler bu işleri beceremez, CHP'liler çalma çırpma ve tuzak işleri beceremez" yanıtını verdi.

CHP İLE İLGİLİ OLAĞANÜSTÜ KAMPANYA VAR

Son dönemlerde CHP ile ilgili olağanüstü bir kampanya var. Biz CHP'yiz. Taşeron siyasi partiler geliyor gidiyor. Bir siyasi parti ayakta. Neden? Çünkü kirliliklere bulaşmamış. Önce benimle ilgili, bir gazeteyi açtım Alman ajanları Gürsel Tekin'e bilgi veriyor. Fotoğrafa baktım ben de şaşırdım, Burası neresi. Sözde belge açıklıyorlar Almanların gözleri kapalı benim gözlerim açık. Şimdi yargı yoluyla hesabını sorup burunlarından fitil fitil getireceğim.

8-9 HAZİRAN'DA İLK İŞİMİZ BU KİRLİ GAZETELERE EL KOYMAK OLACAK

Şimdi de Kılıçdaroğlu için yazıyorlar. Kılıçdaroğlu cam gibidir. Ama Davutoğlu'na AKP'lilere bakın nedene bakarsanız bakın kirliliği görürsünüz. nbsp; 8-9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır. Sadece el mi koyacağım, buna bulaşmış bütün iş adamlarından hesabını soracağız.

Konuşulması gereken önemli meseleler var. IŞİD meselesi, Süleyman Şah Türbesi tartışılması gerekirken bu tartışmaların önünü neyle keseceksiniz. Kirli gazetelerinizin başka haberleriyle keseceksiniz.

BU SIKIYÖNETİM YASASI

İç Güvenlik Paketi demeyin, sıkıyönetim paketi. Biz sadist miyiz. Bizim güvenli yerlerde yaşamaya ihtiyacımız var. Bu sıkıyönetim yasası. Bu sadece AKP'lileri ilgilendiren mesele midir. Hayır 2-3 aileyi kurtarmak için.

Erdoğan 400 vekil isterken onu CHP için istemiş. Parti adı verdi mi. Vermedi. Başta CHP olmak üzere 3 parti siyasi mücadele veriyor. Yetmiyor eski cumhurbaşkanı dahil oluyor buna. Bu yasayı uygulaması gereken kurumlar bunan neresinde diye soruyoruz. Asker, jandarma, polis bunun neresinde. Bunu cebren buradan geçirebilirler. Ama Anayasa Mahkemesi'nden yüzde 100 dönecektir.

MECLİS'TEKİ SALDIRILARIN HESABI SORULACAK

Meclis'teki saldırıların hesabı sorulacaktır. Biz mücadele alanlarından geliyoruz. Kimse merak etmesin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...