Fenerbahçe iddiasını sürdürüyor

Fenerbahçe iddiasını sürdürüyor

SPOR Haberleri

Etiler'de verilen yemeğe katılan tüm Fenerbahçe oyuncularının keyfi yerindeydi. Futbolcular 'Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz' dedi

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı her geçen hafta daha da kızışırken Fenerbahçe'de de futbolcular her geçen gün birbirlerine daha çok kenetleniyor...Sarı-Lacivertliler bunu da artık gelenekselleşen toplu yemeklerle gerçekleştiriyorlar. Bunlardan bir yenisi de önceki akşam yapıldı. Fenerbahçeli futbolcular geçtiğimiz gün tamamen kendi inisiyatifleriyle düzenledikleri akşam yemeğinde İstanbul Etiler'de bir gece kulübünde bir araya geldi.


Geceye FB TV dahil hiçbir yayın organı alınmadı. Yemekte futbolcular bir hayli eğlenceli dakikalar yaşarken, kahkahalar havada uçuştu. Yemeğin ardından bazı futbolcular birlikte eğlenmeye gitti.


Takım içi sinerjiyi artıran bu organizasyon tüm futbolculara çok olumlu etki etti. Yapılan konuşmalarda ise "Bizim bu birlikteliğimizi kimse bozamaz. Bu havamızla şampiyonluğa ulaşacağız" görüşünde birleşildi.


KARTAL ÇOK MEMNUN
Futbolcuların birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip tek yumruk olmaları zorlu sınavlar öncesinde teknik direktör İsmail Kartal'ı da fazlasıyla memnun etti. Takımdaki arkadaşlık ortamından çok mutlu olan Kartal, kaptanlara özel olarak teşekkür etti ve bu havanın hedefe ulaşana kadar sürdürmesini istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...