Sümeyye Erdoğan vekilliğe aday olacak mı?

/ Kaynak: DHA
Sümeyye Erdoğan vekilliğe aday olacak mı?

Politika Haberleri  / DHA

Erdoğan, Malatya'da gazetecilerin kızı Sümeyye Erdoğan'a suikast düzenleneceği iddialarına yönelik sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin kızı Sümeyye Erdoğan'ın milletvekili adaylığında mağduriyet oluşturmak için yapıldığı iddialarını hatırlatması üzerine, "Böyle bir şey benim kızımla alakalı söz konusu değil bunu defaatle söyledim, oğlumla ilgili de böyle bir şey asla söz konusu değil. Bu konuyla ilgili bunların hepsi uydurmadır" dedi.

Güvenliğin istihbaratın tedbir politikası bulunduğunu belirten Erdoğan, "Gerekirse elemanları falan değiştirir. Endişem olsaydı ben de birileri gibi bu işleri bırakıp bir yerlere kaçmam lazımdı. Bütün mesele halkımızın vatandaşlarımızın başta Kürt vatandaşlarımız olmak üzere çözüm sürecine karşı çıkanlara prim vermemeliyiz. Sağlam, dik durursak ülke beklediği huzuru çok daha kısa sürede yakalayacaktır."

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...