Türk Ordusu Süleyman Şah için Suriye'de

Türk Ordusu Süleyman Şah için Suriye'de

GÜNDEM Haberleri

Suriye'de IŞİD tehdidi altında olan Türk toprağı Süleyman Şah'daki Türk askerleri tahliye ediliyor

Süleymah Şah Saygı Karakolu'nda görev yapan 44 bordo bereli Türkiye'ye getirildi. Operasyon sırasında meydana gelen kazada sonucu karakolda görev yapan 1 asker şehit oldu.... Başbakan Ahmet Davutoğlu operasyonla ilgili açıklama yapacak.Karakolda görev yapan askerlerin geçtiği mesaj üzerine birkaç gün önce operasyon için harekete geçildi. Askerlerin tahliyesi için gece yarısı 50 kadar tank sınırı geçerek bölgeye hareket etti. Hava kuvvetleri unsurlarının hazır beklediği ancak operasyona katılmadığı belirtiliyor.

Türk Ordusu Süleyman Şah için Suriye'de

35 kilometrelik hattı geçen kara birlikleri türbeye ulaşarak askerleri tahliye etti. Tahliye sırasında meydana gelen kazada bir karakolda görev yapan bir asker şehit oldu. nbsp;

TÜRBE DE NAKLEDİLDİ

Operasyonda sadece personelin değil, türbenin de nakledildiği belirtiliyor. nbsp;Alınan bilgilere göre, türbedeki naaşların da Türkiye sınırına ancak Suriye topraklarında bir noktaya nakledildiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...