Ata Demirer, Özge Borak'a rol verecek mi?

/ Kaynak: İHA
Ata Demirer, Özge Borak'a rol verecek mi?

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü oyuncu Ata Demirer verdiği röportajda ayrıldığı Özge Borak ile sinema filmi çekip çekmeyeceğine kesin dilde cevap verdi.

Ata Demirer 15 yıl önce bir karakter olarak oluşturduğu veteriner hekim Niyazi Gül'ün sinema filmi çekimlerine başladı. 'Niyazi Gül Dörtnala' ismiyle vizyona girecek filmin yönetmenliğini Hakan Algül yapıyor. Filmde baş rollerde Ata Demirer'in yanında, Demet Akbağ, Levent Ülgen, Şebnem Bozoklu ve Ferit Kaya da yer alıyor.


Habertürk Gazatesi'nden Mehmet Çalışkan'ın sorularına filmin setinde cevap veren Ata Demirer filmin neden Şubat'ta çekildiğinden, yeni ayrıldığı eşi Özge Borak'a rol verilip verilmeyeceği gibi bir çok soruya cevap verdi.


Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ve gazeteci Nuh Köklü'nün öldürülmesinden dolayı film ekibinin etkilendiğini söyleyen Ata Demirer'in röportajından seçtiğimiz kısımlar:
Şubatta çekilip mayısta gösterime girecek olan filmlere aşina değiliz. Neden böyle oldu, biraz riskli değil mi?
Ben de ilk defa görüyorum. Bizim patron (Necati Akpınar) öyle istedi. Risk konusuna gelince; bilmiyorum, gerçekten anlamadığım konular. Güvendikleri bir şeyler mutlaka vardır.
Peki Ata Demirer neden yılda iki film çekmesin?
Çünkü senaryoları genelde kendim yazarım. Seri üretim de kaliteyi düşürür. Öyle kolay değil. Bir fikrin gelmesi, yerleşmesi ve yazılması bir buçuk ayda olmaz. Özenle yapıyoruz. Örneğin 'Niyazi Gül Dörtnala', 15 yıl öncesinin karakter olmasına rağmen sete geçinceye kadar bir yıldan fazla zaman geçti. nbsp;Özge Borak ile ayrıldık ama film çekmeye devam edeceğiz" demiştiniz fakat Özge Hanım bu filmde yok...
Boşanmasaydık da Özge bu 'Niyazi Gül Dörtnala'da olmayacaktı. Özge ile Bursa'da çekeceğimiz filmde kamera karşısına geçeceğiz. O filmin hikâyesini şimdiden söyleyemem.
'Eyyvah Eyvah'ın gişesi garantiyken neden bıraktınız?
Her zaman yeni işler yapmak zorundayım. Yaz aylarında bir başka proje daha olacak. Aynı şeyin devamını yaparak kısacık hayatımı harcayamam. Hayat çok kısa ve aynı şeyin devamını yapmak beni tatmin etmiyor. Ne kadar yeni o kadar güzel. Film sayımdan memnunum. Sağlığım el verdiği sürece de yapacağım.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...