Mağlubiyet sonrası Pellegrini'den ilginç açıklamalar

Mağlubiyet sonrası Pellegrini'den ilginç açıklamalar

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya 2-1 mağlup olan Manchester City Teknik Direktörü Pellegrini maç sonu ilginç açıklamalarda bulundu

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Barcelona'ya 2-1 mağlup olan Manchester City'de menajer Pellegrini maç sonrası açıklamalarda bulundu. Oyuncularının ilk yarıda istediği şeyleri yapmadığı konusunda yakınan deneyimli teknik adam, son bölümde eksik kalmakla maça ortak olma şansını kaybettiklerini de söyledi.


İşte Pellegrini'nin sözleri:


"Oyuncularım ilk yarıda hiçbir dediğimi yapmadı. İlk golü resmen Barcelona'ya hediye ettik. Sonrasında yine savunma hatasından ikinci golü yedik. Devre arasında rakibin üzerinde daha fazla pres yapmamız gerektiğini söyledim. Bu sayede golü ve sonrasında pozisyonları bulan taraf biz olduk. Son bölümde kırmızı kartı görmesek daha değişik bir son olabilirdi."


"İŞİMİZ ZOR OLACAK..."


Nou Camp'taki rövanş maçında işimiz oldukça zor. Çünkü evimizdeki maçı kaybettik. Ancak takımın ikinci yarıdaki karakterini beğendim ve orada da aynı şekilde mücadele edeceğiz. Messi'nin penaltısında Hart'ın kurtarışı önemliydi. Sonuç daha da kötü olabilirdi."


Kariyerinde Barcelona'ya karşı son galibiyetini 2008 yılında alan Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, Katalan ekibine karşı galibiyet özlemini gideremedi.


Villarreal'i çalıştırdığı dönemde Barcelona'ya karşı 4 galibiyet elde eden Şilili teknik adam, Real Madrid'in başında çıktığı 2 "El Clasico" maçında ve Malaga'yı çalıştırdığı dönemde Barcelona'ya üstünlük sağlayamadı.


Pellegrini, Manchester City'nin başında çıktığı 3 Barcelona maçından da yenilgiyle ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...