Beyoğlu ve Esenler'de tehdit ve rüşvet operasyonu

/ Kaynak: DHA
Beyoğlu ve Esenler'de tehdit ve rüşvet operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Beyoğlu ve Esenler'deki şafak operasyonunda, kamu görevlilerini tehdit eden ve rüşvet verdikleri iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Beyoğlu ve Esenler'de bu sabah yapılan şafak operasyonunda, kaçak binalara ruhsat almak için kamu görevlilerini tehdit eden ve rüşvet verdikleri iddia edilen 3 kişi yakalandı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin sabah saatlerinde düzenlediği şafak operasyonunda, Beyoğlu ve Esenler'de 3 adrese eşzamanlı baskın düzenlendi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. 3 şüphelinin kendilerini müteahhit olarak tanıtarak usulüne uygun yapılmayan binalara ruhsat almak için bazı belediyelerdeki kamu görevlilerini tehdit ettikleri ve rüşvet verdikleri iddia edildi.

Şüphelilerin, Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...