Engelli temizlik işçisi AK Parti'den aday

/ Kaynak: İHA
 Engelli temizlik işçisi AK Parti'den aday

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adıyaman'da engelli temizlik işçisi, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Adıyaman Belediyesi'nin temizlik işlerini yürüten firmada temizlik işleri personeli olarak görev yapan Abuzer Ürkmez, engelliler ve taşeron işçilerinin haklarını daha iyi savunmak için aday adayı olduğunu açıkladı. Elinde süpürgesi ile cadde ve sokaklarda temizlik, makasıyla park ve bahçelerde budama yapan Abuzer Ürkmez'e arkadaşları da tam destek veriyor. Diğer aday adayları temayül öncesinde tüm il, ilçe ve belde teşkilatlarını ziyaret ederek oy isterken, Abuzer Ürkmez çalışmaya devam ediyor.

Mesai arkadaşlarıyla çöp toplayan ve ağaçların bakımını yapan Abuzer Ürkmez'in kalbi dahil tüm iç organları ters tarafta olduğu için engelli raporu bulunuyor. AK Parti'nin engelli aday adaylarından ücret talep etmemesi üzerine aday adayı olan Abuzer Ürkmez, Meclis'e giderse engellilerin ve taşeronların sesi olmak istediğini ifade etti. Ürkmez, "AK Parti'den milletvekili aday adayıyım. Taşeron işçilerini ve engellilerin sesini duyurabilmek için aday adayı oldum. Amacım sesimizi duyurmak. İç organlarım terste olduğu için engelliyim. Engelli olarak başvuru yaptım. Bana destek olan İl Başkanımız Seyfettin Bilen, Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu'ya, iş arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Diğer aday adaylarına başarılar diliyorum" dedi.

Arkadaşları da Abuzer Ürkmez'e güvendiklerini ve desteklediklerini belirterek, taşeron işçilerin kadroya alınması yönünde çalışma beklediklerini söylediler.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...