LeBron yine sahnede

LeBron yine sahnede

SPOR Haberleri

NBA'de Cleveland Cavaliers ile GOlden State Warriors karşı karşıya geldi. Quicken Loans Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Cavaliers, 110-99 kazandı.

Cavaliers, her maça olduğu gibi bu maça da nbsp;hızlı nbsp;hücum performansıyla başladı ancak çok nbsp;hızlı nbsp;hücuma kalkan Warriors, nbsp;hızlı nbsp;sayılarla Cavaliers'ı zor durumda bıraktıve nbsp;ilk çeyreği 33-32 önde geçti. Ancak, ikinci çeyrekte Cavaliers, rakibini daha fazla set hücumuna bıraktı nbsp;ve nbsp;hücum ritmini bozdu. Cavaliers, devreye 58-56 önde bitirdi. Ev sahibi, ikinci çeyrekteki oyun performansını ikinci yarıda da sürdürdü. Warriors, hücumda bir türlü istediği ritmi bulamadı nbsp;ve nbsp;Cavaliers farkı her geçen dakika açmaya başlayarak maçı 11 sayı farkla nbsp;kazandı.

Cavaliers'ta LeBronJames 42 sayı 11 ribaunt 5 asist 3 blokluk müthiş bir performans ortaya koydu. Kyrie Irving 24 sayı, Kevin Love 16 sayı 8 ribaunt ile mücadele etti.Warriors'ın 'Splash Brothers'ı Stephen Curry 18, Klay Thompson ise 13 sayıda kaldı. Sezonun yükselen ismi Draymond Green 16 sayı 8 ribaunt 4 asistle takımının en iyi performans sergileyen oyuncusu oldu.

kaynak: sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...